Next Level Band

Next Level Band s-a nascut din pasiunea pentru muzica si din dorinta de a ridica la un alt nivel petrecerea ta! Este formula artistica ideala pentru orice tip de eveniment, fie: nunta, botez, petrecere corporate sau orice altfel de eveniment, care prin seriozitate si profesionalism, satisface in totalitate toate preferintele cerute. De asemeni band-ul pune la dispozitie sonorizare profesionala si schela cu lumini.

 Ne focusam pe dorintele si buna dispozitie a invitatilor, venind in intampinarea acestora cu un repertoriu vast, diversificat, pentru toate gusturile: cafe-concert, cover-uri, atat hit-urile vechi cat si cele noi, muzica usoara romaneasca si internationala, pop, rock, hip-hop, dance, ritmuri latino, grecesti, balcanice, precum si muzica populara din toate zonele tarii. De asemeni, avem multe MOMENTE SURPRIZA pentru invitati, prin jocuri tematice, programe interactive, coregrafii, tinute diversificate, ceea ce face ca SUCCESUL petrecerii sa fie 100% GARANTAT.

Solist vocal

Maria, Solista Next Level Band

 

Este o fire ambitioasa si mereu cu zambetul pe buze, fiind cea care electrizeaza publicul inca de la primele acorduri, printr-un timbru aparte si o energie debordanta.

A inceput sa cante de la o varsta frageda si a participat la numeroase concursuri nationale si internationale. Pe langa calitatile vocale, solista noastra este si o foarte buna dansatoare, reusind mereu sa ii invete si pe cei din jur miscarile.

Solist vocal

Ionut, solistul nostru, este „energia” formatiei. Pelanga calitatile vocale exceptionale, care ii permit sa abordeze ultimele noutati muzicale la cel mai inalt nivel, are si darul de a magnetiza publicul prin vorbele si spontaneitatea lui.

Are o vasta experienta muzicala, ceea ce il ajuta sa simta publicul si sa se adapteze imediat fiecarei situatii din timpul evenimentului.

Keyboard

Antonio Andron

Antonio este “omul de la clape” si managerul si DJ-ul band-ului. Perseverenta si seriozitatea sunt atuurile sale, iar creativitatea, este cea care il ajuta sa realizeze show-uri artistice inedite.

Prestand in domeniu de peste 20 de ani si colaborand cu diversi artisti, a acumulat o vasta experienta. Toate aceste calitati ii confera calitatea de a manageria cu succes band-ul, oferindu-i un inalt nivel de entertaiment. El este cel care gandeste si da culoare momentelor artistice.

Saxofonist

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este Gabriel-Saxofon-cu-saxul-1-2.jpeg

El este cel care reuseste sa redea autenticitatea, repertoriului de muzica populara si dinamismul in celelalte stiluri muzicale. Are o experienta vasta in domeniu, cantand la saxofon din copilarie.

Este un tip perseverent si muncitor, caruia nu ii scapa niciodata ultimele noutati in materie de muzica populara.

Violonist

 

Pelanga prezenta sa unica, are muzica „in sange”. Vioara este marea ei pasiune si nu pleaca nicaieri fara ea. Studiaza vioara la Universitatea de Arte “George Enescu” din Iasi si a colaborat cu diversi artisti.

Ea este cea care reuseste sa ofere “caldura si dulceata” acordurilor muzicale.

Clarinet

Dragos este clarinetistul nostru, el da cluloare muzicii balcanice si orientale, dar are si interventii ce ” iti fac pielea de gaina” atunci cand cantam muzica usoara.

Este deasemenea student al Universitatii de Arte “George Enescu” din Iasi