Back to the top

Despre noi

Next Level Band s-a nascut din pasiunea pentru muzica si din dorinta de a ridica la un alt nivel petrecerea ta! Este formula artistica ideala pentru orice tip de eveniment, fie: nunta, botez, petrecere corporate sau orice altfel de eveniment, care prin seriozitate si profesionalism, satisface in totalitate toate preferintele cerute. De asemeni band-ul pune la dispozitie sonorizare profesionala si schela cu lumini.

 Ne focusam pe dorintele si buna dispozitie a invitatilor, venind in intampinarea acestora cu un REPERTORIU VAST, diversificat, pentru toate gusturile: cafe-concert, cover-uri, atat hit-urile vechi cat si cele noi, muzica usoara romaneasca si internationala, pop, rock, hip-hop, dance, ritmuri latine, grecesti, balcanice, rusesti, precum si muzica populara din toate zonele tarii. De asemeni, avem multe MOMENTE SURPRIZA pentru invitati, prin jocuri tematice, programe interactive, coregrafii, tinute diversificate, ceea ce face ca SUCCESUL petrecerii sa fie 100% GARANTAT.

Solist vocal

Este o fire ambitioasa si mereu cu zambetul pe buze, fiind cea care electrizeaza publicul inca de la primele acorduri, printr-un timbru aparte si o energie debordanta.

A inceput sa cante de la o varsta frageda si a participat la numeroase concursuri nationale si internationale, printre care si X-FACTOR. Pe langa calitatile vocale, solista noastra este si o foarte buna dansatoare, reusind mereu sa ii invete si pe cei din jur miscarile.

 

Solist vocal

A venit tocmai din Ucraina pentru a studia la Universitatea Nationala de Arte ”George Enescu” din Iasi, cochetand cu muzica inca din copilarie.

Este o fire energica ai prietenoasa si un solist deosebit datorita timbrului sau unic si puternic, ce “iti face pielea de gaina”.

Are in palmares foarte multe premii si trofee castigate la diverse concursuri nationale si internationale. De asemeni si el a participat la X-FACTOR, ajungand pana in bootcamp si totodata a reprezentat Romania la festivalul international “Slavianki Bazaar”. Pe langa toate acestea, o alta pasiune de-a lui este sa bata la toba.

Keyboard

Antonio este “omul de la clape” si managerul band-ului. Perseverenta si seriozitatea sunt atuurile sale, iar creativitatea, este cea care il ajuta sa realizeze show-uri artistice inedite.

Prestand in domeniu de peste 20 de ani si colaborand cu diversi artisti, a acumulat o vasta experienta. Toate aceste calitati ii confera calitatea de a manageria cu succes band-ul, oferindu-i un inalt nivel de entertaiment. El este cel care gandeste si da culoare momentelor artistice.

 

Trompetist

El este cel care reuseste sa redea autenticitatea, repertoriului de muzica populara si dinamismul in celelalte stiluri muzicale. Are o experienta vasta in domeniu, cantand la trompeta de la varsta de 12 ani.

A avut numeroase turnee atat in tara cat si in strainatate alaturi de ansamblul “Hora” din Iasi si a participat la numeroase festivaluri nationale si internationale de folclor.

Este un tip perseverent si muncitor, caruia nu ii scapa niciodata ultimele noutati in materie de muzica populara.

Violonist

Vine dintr-o familie de muzicieni si are muzica in sange. Vioara este marea lui pasiune si nu pleaca nicaieri fara ea. A studiat vioara la Universitatea de Arte “George Enescu” din Iasi si a colaborat cu diversi artisti.

El este cel care reuseste sa ofere “caldura si dulceata” acordurilor muzicale.

Desi nu pare, el este comediantul trupei. Este un om amuzant care mentine atmosfera in trupa, mereu delectandu-i pe colegii sai cu glumele cele mai noi.