Bun venit pe site-ul oficial al formatiei pentru nunti din Iasi Next Level Band!

Contact formatie: 0755954335 Antonio Andron
Next Level Band este o formatie pentru nunti din orasul Iasi, care va sta la dispozitie cu un program muzical variat si actualizat la cerintele nuntasilor din zilele noastre.
Formatia Next Level este compusa din cinci membrii, dupa cum urmeaza: solist si tobosar, solista, orga, trompeta si vioara. Toti instrumentistii sunt profesionisti exceptionali, care vor face din nunta dumneavoastra un eveniment unic si exceptional.
Muzica este cea mai importanta investitie cand vine vorba de nunta, de aceea tratam acest aspect cu maxima seriozitate.
Mai multe detalii despre band-ul nostru, gasiti si pe site-ul Formatii din Iasi
Band-ul nostru dispune de echipamente proprii si are posibilitatea de a se deplasa pentru nunti si evenimente, in toate zonele tarii, dar deoarece suntem din Iasi, cele mai frecvente deplasari sunt in orasele: Bacau, Piatra Neamt, Targu Neamt, Roman, Suceava, Targu Frumos, Pascani, Botosani, Vaslui, Barlad, Tecuci, Focsani, dar avem nunti si evenimente chiar si in Bucuresti si Brasov.
Band-ul nostru, canta toate genurile muzicale care se preteaza a fi cantate la o nunta si ne adaptam repertoriul in functie de invitatii care participa la acel eveniment, momentul nuntii, in asa fel incat sa aducem cat mai multe persoane pe ringul de dans. Cantam de fiecare data, cata muzica usoara si muzica populara este nevoie. Ambii nostrii solisti, atat baiatul cat si fata, canta muzica populara si muzica usoara, iar in functie de reactia invitatilor la anumite melodii, ne dam seama cu ce vom continua, cu muzica usoara, sau cu muzica populara.
Va asteptam sa accesati canalele oficiale ale formatiei si sa aflati mai multe lucruri despre noi si dece nu, sa ne intalnim la nuntile, cumatriile si celelalte evenimente publice sau private, la care participa formatia noastra.

Statistici Trafic